EIYA PÅ SPA / DAGS ATT ÅKA

KLORNA BLIR KLIPPTA

                   EIYAS NYA HEM


IBLAND HÄNDER DET ATT MAN MÅSTE LÄMNA BORT SIN KÄRA HUND AV OLIKA ANLEDNINGAR. VI VET ATT DET GÖR MAN INTE LÄTT.


EIYA HAR VARIT HOS OSS PÅ PENSIONATET EN  HEL DEL. SÅ NÄR HUSSE BERÄTTADE ANLEDNINGEN SÅ TVEKADE INTE VI ATT STÄLLA UPP. HUSSE KUNDE INTE TÄNKA SIG NÅT BÄTTRE STÄLLE FÖR EIYA ATT VARA PÅ SA HUSSE...HAN VAR SÅ TACKSAM FÖR ATT VI FANNS OCH VILLE TA HAND OM HENNE TILLS VI HITTADE ETT NYTT HEM.

EIYA KOM TILL OSS TIDIGT SOMMAREN 2012 OCH DET SKULLE TA 3 MÅNADER INNAN VI HITTADE DET HEMMET SOM VAR BÄST FÖR EIYA. VI HADE ALDRIG BRÅTTOM, VI VAR NOGA MED ATT HON SKULLE FÅ EN BRA FAMILJ SOM HADE TID FÖR HENNE.

TILLS SIST FICK VI ETT SAMTAL AV EN MEDELÅLDERS DAM SOM VAR INTRESSERAD OCH HADE MIST SIN EGEN HUND FÖR EN TID SEDAN OCH SAKNADE SÄLLSKAPET AV EN VARM NOS OCH TRIPPANDE TASSAR, OCH DEN OBESKRIVLIGA KÄRLEKEN MAN FÅR AV ATT HA HUND 🤩 DÅ SMÄLTE JAG, HENNE MÅSTE VI TRÄFFA!

MÖTET KOM OCH DAMEN VAR SÅ TREVLIG OCH HADE ETT MJUKT SÄTT OCH VAR EN VAN HUNDÄGARE. HON BERÄTTADE HUR MYCKET
HON PROMENERADE MED SIN FÖRRA HUND... JA SA HON... BÅDE JAG OCH HUNDEN MÅSTE FÅ MOTION OCH NU NÄR MAN BARA JOBBAR 4 TIMMAR OM DAGEN SÅ HAR JAG TID FÖR EIYA! VAR ÄR HON FÖRESTEN SA DAMEN? VI GICK IVÄG OCH HÄMTADE EIYA.

EIYA SPRANG FRAM DIREKT TILL DAMEN MED VIFTANDE SVANS OCH VILLE HA UPPMÄRKSAMHET VILKET GJORDE DAMEN FÖRTJUST. ÅHH VILKEN KÄR HUND SA HON,MEN  HON MÅSTE KUNNA GÅ BRA I KOPPEL...HON DRAR VÄL INTE FRÅGADE HON? ÄHH OJ JA DET VISSTE VI INTE EFTERSOM HON HAR GÅTT HELT LÖS HELA TIDEN. JAMEN DÅ GÅR JAG OCH EIYA PÅ EN PROMENAD SA DAMEN SÅ FÅR VI SE DÅ!... SÅ IVÄG DOM GICK. LITE NERVÖSA VAR VI OCH TÄNKTE... ÅH HOPPAS INTE HON DRAR FÖR DET HÄR KÄNNS SÅ RÄTT 🙂 DOM KOM TILLBAKA EFTER EN TIMME OCH HON SA, NÄMEN HON ÄR HUR DUKTIGT SOM HELST 😀

DAMEN KOM TILLBAKA EFTER 1 EN VECKA OCH HÄMTADE EIYA OCH EIYA FÖLJDE MED SOM OM DET HAR VARIT HENNES MATTE HELA TIDEN OCH DET KÄNDES BRA NÄR HON ÅKTE.


VI PASSADE PÅ ATT BADA OCH KLIPPA KLORNA PÅ EIYA INNAN SKULLE IVÄG TILLS SITT NYA HEM 🙂


VILL MAN LÄSA OM FLER HUNDAR VI HJÄLPT SÅ FINNS DOM I MENYRADEN UNDER RUBRIKEN

              HUNDAR VI MINNS.

IBLAND HAR ALLT EN MENING BRUKAR JAG SÄGA.